You are currently viewing Najbolje mobilne tarife u BiH uz Digitalnu TV

Najbolje mobilne tarife u BiH uz Digitalnu TV

Mobilne tarife su postale ključne za povezanost u današnjem digitalnom dobu. Pogotovo kada se kombiniraju s uslugama kao što je Digitalna TV, mogu pružiti širok spektar pogodnosti koje sežu preko jednostavnog razgovora ili slanja poruka. Ovdje je pogled na važnost i raznovrsnu korist mobilnih tarifa na raznim poljima života.

Mobilne tarife iz ponude Digitalne TV

1. Komunikacija bez granica

Mobilne tarife nude neograničenu komunikaciju – razgovore i poruke – koja nije ograničena ni geografski ni vremenski. Sa stalnom dostupnošću komunikacije, porodice i prijatelji mogu ostati povezani, bez obzira na udaljenost.

2. Produktivnost u poslu

Mobilni internet i mogućnosti neograničenih razgovora mogu ojačati poslovnu produktivnost. Timovi mogu komunicirati brzo i učinkovito, bilo da se nalaze na istoj lokaciji ili razasuti širom zemlje.

Televizija, mobilni internet ili oboje bilo gdje u BiH

3. Fleksibilnost u istraživanju

Pristup obilju podataka putem mobilnog interneta pruža beskonačne mogućnosti za učenje i istraživanje. Od pitanja do trenutnog pristupa znanju, mobilne tarife omogućavaju korisnicima da pristupe informacijama kad god su im potrebne.

4. Zabava i opuštanje

Kombinacija mobilnih tarifa i Digitalne TV pruža pristup zabavi bez granica. Gledanje omiljenih TV emisija i filmova na mobilnim uređajima omogućava korisnicima da uživaju u svojim omiljenim sadržajima kad god to požele.

5. Suvremeni stil života

Digitalna povezanost je postala središnji dio naših života. Mobilne tarife omogućavaju prilagođenost suvremenom stilu života, omogućujući korisnicima da ostanu povezani sa svijetom oko sebe.

Mobilne tarife s Digitalnom TV postaju više od jednostavnog paketa usluga. One postaju ključni alat u svakodnevnom životu, pružajući povezanost, produktivnost, znanje i zabavu. Digitalna TV i mobilne tarife mijenjaju način na koji živimo, komuniciramo i istražujemo svijet oko sebe.

Zašto su Arena Sport kanali najbolji sportski kanali?

Priča o neograničenim razgovorima, porukama i bonusima mobilnog interneta dostiže novu dimenziju s Digitalnom TV, brendom IL Solutions doo Tuzla, ovlaštenim posrednikom za prodaju M:TEL usluga.

Pregled tarifa:

 1. START TARIFA
  • Cijena: 22.00 KM (14.00 KM prva 3 mjeseca)
  • Uključeno: 120 minuta, 120 SMS, 3 GB interneta
 2. PLUS TARIFA
  • Cijena: 33.00 KM (25.00 KM prva 3 mjeseca)
  • Uključeno: Neograničeni razgovori, neograničeni SMS, 5 GB interneta
 3. PLUS NET TARIFA
  • Cijena: 33.00 KM (25.00 KM prva 3 mjeseca)
  • Uključeno: 120 minuta, 120 SMS, 25 GB interneta
 4. TOP TARIFA
  • Cijena: 45.00 KM (36.00 KM prva 3 mjeseca)
  • Uključeno: Neograničeni razgovori, neograničeni SMS, 25 GB interneta
 5. MAX TARIFA
  • Cijena: 80.00 KM (64.00 KM prva 3 mjeseca)
  • Uključeno: Neograničeni razgovori, neograničeni SMS, 50 GB interneta
 6. PREMIUM TARIFA
  • Cijena: 175.50 KM
  • Uključeno: Neograničeni razgovori, neograničeni SMS, 100 GB interneta

Uveži više i uštedi do 50%

Kombiniraj pakete TV + NET i TV + NET + MOB i uštedi do 50% na najboljim ponudama.

Digitalna TV uz M:TEL donosi više od izvanrednih tarifa. Pruža potpunu slobodu za komunikaciju, uz najveći izbor TV kanala.

Ovdje se rađaju neograničeni razgovori, poruke koje vam nikad neće ponestati i brzi mobilni internet za istraživanje, društvene mreže, rad ili zabavu. Sve je dostupno prema vašim potrebama, uz mogućnost prilagođavanja svakoj situaciji.

Zamislite svijet u kojem su granice za razgovor, slanje poruka i surfanje internetom samo na papiru. Uz Digitalnu TV i M:TEL tarife, takav svijet postaje stvarnost.

Digitalna TV i M:TEL, kombinacija koja nadilazi očekivanja.

Kontaktirajte nas

Posjetite našu FacebookInstagram ili web stranicu i kontaktirajte nas. U par koraka obezbijedit ćete sebi najbolju uslugu i uživati u Digitalna TV paketima i mobilnim tarifama!!! 

Možete nas kontaktirati i putem telefona: 065/751-205 i 062/292-099, te putem maila prodaja@digitalnatv.ba