1. Prikupljanje osobnih podataka

Prilikom posjete našoj web stranici, od vas možemo prikupiti određene osobne podatke kao što su vaše ime, e-mail adresa i IP adresa putem različitih metoda kao što su kontakt formulari, komentari ili analitički alati. Vaše osobne podatke koristimo samo u svrhu pružanja informacija, poboljšanja naše usluge i komunikacije s vama.

  1. Korištenje Jetpacka

Naša web stranica koristi Jetpack uslugu koja pruža razne značajke i funkcionalnosti, uključujući analitiku posjeta, optimizaciju brzine učitavanja stranica i sigurnosne mjere. Jetpack može prikupljati određene podatke o posjeti web stranici, kao što su IP adrese, podaci o pregledniku i slično, kako bi nam pomogao u poboljšanju korisničkog iskustva i pružanju kvalitetne usluge.

  1. Korištenje Google Tag Managera i Facebook Pixela

Naša web stranica koristi Google Tag Manager i Facebook Pixel za praćenje konverzija, analitiku i marketinške svrhe. Ovi alati mogu prikupljati određene informacije o vašem ponašanju na web stranici, kao što su pregledane stranice, klikovi na određene elemente i slično. Ti podaci koriste se za poboljšanje naših marketinških aktivnosti i pružanje relevantnog sadržaja.

  1. Lokalno hostovani Google fontovi

Da bismo poboljšali brzinu učitavanja stranica, lokalno hostujemo Google fontove. Prilikom posjete web stranici, vaš preglednik ne može uspostaviti izravnu vezu s Google poslužiteljima radi preuzimanja fontova. To neće rezultirati prikupljanjem podataka o vašoj posjeti, uključujući IP adresu i informacije o pregledniku.

  1. Sigurnost podataka

Poduzimamo razumne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka ili krađe. Vaši podaci bit će čuvani sigurno i pristup njima imat će samo ovlašteno osoblje koje je upoznato s važnošću zaštite privatnosti.

  1. Otkrivanje osobnih podataka trećim stranama

Vaše osobne podatke nećemo prodavati, iznajmljivati ili dijeliti s trećim stranama bez vašeg pristanka, osim u slučajevima kada je to zakonom propisano ili kada je to potrebno radi pružanja usluga koje ste zatražili (npr. ako je potrebna dostava proizvoda).

  1. Prava pojedinca

Imate pravo pristupa, ispravka, brisanja ili ograničenja obrade vaših osobnih podataka. Također imate pravo uložiti prigovor na obradu vaših osobnih podataka te pravo na prenosivost podataka. Ako želite ostvariti neko od tih prava ili imate bilo kakva pitanja u vezi s našom politikom privatnosti, molimo kontaktirajte nas putem navedenih kontaktnih podataka.

  1. Kolačići (Cookies)

Naša web stranica može koristiti kolačiće (cookies) radi poboljšanja funkcionalnosti i pružanja personaliziranog korisničkog iskustva. Možete promijeniti postavke vašeg preglednika kako biste onemogućili kolačiće, ali imajte na umu da to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

  1. Izmjene politike privatnosti

Ova politika privatnosti može se povremeno ažurirati radi prilagodbe promjenama u zakonodavstvu ili našim poslovnim praksama. Molimo vas da povremeno provjeravate ovu politiku privatnosti kako biste bili informirani o našim najnovijim praksama u vezi s vašim osobnim podacima.