You are currently viewing Mobilne tarife sa duplo više interneta po istoj cijeni

Mobilne tarife sa duplo više interneta po istoj cijeni

Digitalna televizija, vodeći pružatelj televizijskih usluga u regiji, uvodi mobilne tarife sa duplo više interneta po istoj cijeni. U današnje vrijeme, kada smo više nego ikad prije povezani s internetom, kvalitetna i brza mobilna veza je neophodna.

Digitalna televizija razumije važnost brze i stabilne mobilne veze te se trudi ponuditi najbolje moguće mobilne tarife po najpovoljnijim cijenama.

Duplo više interneta za istu cijenu

S novim mobilnim tarifama Digitalne televizije, korisnici će dobiti duplo više interneta po istoj cijeni kao i dosad. To znači da ćete dobiti više prostora za surfanje, pregledavanje društvenih mreža i slanje e-mailova.

Uz više interneta, nećete morati brinuti o prekoračenjima limita te nećete biti ograničeni u korištenju svog mobilnog uređaja.

Različite mobilne tarife za različite potrebe

Digitalna televizija nudi različite mobilne tarife kako bi se prilagodila različitim potrebama svojih korisnika.

Bez obzira želite li samo osnovnu mobilnu tarifu za surfanje i korištenje društvenih mreža ili nešto više poput neograničenih poziva i SMS-ova, Digitalna televizija ima mobilnu tarifu koja će odgovarati vašim potrebama.

Jednostavna prebacivanja na nove tarife

Prebacivanje na nove mobilne tarife Digitalne televizije jednostavno je i brzo. Jednostavno kontaktirajte službu za korisnike i oni će vam pomoći u prebacivanju na novu tarifu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Ne postoji minimalni ugovorni rok, što znači da ste slobodni prebaciti se na drugu tarifu u bilo kojem trenutku.

Brza i stabilna mobilna veza

Digitalna televizija se trudi osigurati brzu i stabilnu mobilnu vezu svojim korisnicima. Uz najnoviju tehnologiju i infrastrukturu, osiguravaju najbolju moguću mobilnu vezu za svoje korisnike. To znači da ćete uvijek biti povezani s internetom i da će vaše iskustvo korištenja mobilnog uređaja biti neometano.

Nakon odabira mobilne tarife, možete jednostavno aktivirati dodatne usluge kao što su roaming, dodatni GB interneta ili neograničeni pozivi prema određenim mrežama.

Osim toga, Digitalna televizija nudi i pakete koji uključuju kombinaciju mobilne tarife i usluge televizije, što može biti odlična opcija za korisnike koji žele uštedjeti na ukupnom računu.

Sve tarife i paketi mogu se jednostavno upravljati preko digitalne aplikacije, što znači da možete pregledati potrošnju, upravljati računom i plaćati račune, sve s jednog mjesta.

Ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć ili podrška, Digitalna televizija ima vrlo ljubazno i stručno osoblje koje vam je dostupno 24/7.

Digitalna televizija nudi odličnu priliku za korisnike koji žele uštedjeti na troškovima mobilne telefonije, ali i dobiti kvalitetne usluge po konkurentnim cijenama.

Duplo više interneta po istoj cijeni, kao i jednostavno upravljanje računom preko digitalne aplikacije, samo su neke od prednosti koje nudi ova kompanija.

Ako tražite pouzdanog i kvalitetnog pružatelja usluga mobilne telefonije, Digitalna televizija može biti odličan izbor za vas.

Kontakt informacije

Posjetite našu FacebookInstagram ili web stranicu i kontaktirajte nas. U par koraka obezbijedit ćete sebi najbolju uslugu i uživati u Digitalna TV paketima i mobilnim tarifama!!! 

Možete nas kontaktirati i putem telefona: 065/751-205 i 062/292-099.