You are currently viewing Sjajna Oktobarska ponuda TV paketa Digitalne TV

Sjajna Oktobarska ponuda TV paketa Digitalne TV

Oktobar je mjesec promjena u svakom smislu, pa zašto ne biste promijenili način na koji uživate u televizijskim sadržajima? Digitalna TV nudi fantastične pakete kada je u pitanju Oktobarska ponuda koji su prilagođeni vašim potrebama, pružajući vam širok spektar kanala i usluga po izuzetno povoljnim cijenama.

Paket 1: TV – Kvalitet po pristupačnoj cijeni

Cijena: 25.00 KM/mj ili 9.90 KM/10 mj

U ovom paketu možete uživati u 143 programu, od kojih izdvajamo neke od najpopularnijih kao što su Arena Sport HD, RTL (sa tri kanala), HRT 1, 2, 3, Hayat HD i Nova BH. Prilagođeni izbor kanala omogućava vam pristup najatraktivnijim sadržajima.

Paket 2: TV+NET+MOB – Trostruka zabava

Cijena: 71.90 KM/mj ili 19.90 KM/10 mj

Ovaj paket pruža sveobuhvatno iskustvo. Osim 143 programa, uključuje i neograničen pristup internetu u m:tel mreži s 200 GB podataka po maksimalnoj brzini. Mobilna tarifa uključuje 3000 minuta prema svim mrežama u BiH, neograničen SMS i 5GB podataka u m:tel mobilnoj mreži.

Paket 3: TV+NET – Sve što vam je potrebno

Cijena: 52.90 KM/mj ili 19.90 KM/10 mj

Ovaj paket takođe uključuje 143 programa, a što se tiče interneta, dobijate neograničen pristup m:tel mreži, 200 GB podataka po maksimalnoj brzini.

Zašto Digitalna TV?

Digitalna TV vjeruje da visokokvalitetna televizijska zabava ne treba biti preskupa. Njihovi paketi omogućavaju vam uživanje u raznovrsnim kanalima i sadržajima po pristupačnim cijenama. Kvalitet prijenosa je od ključnog značaja, a uz Digitalnu TV možete očekivati visokokvalitetni prijenos s kristalno čistom slikom i izvrsnim zvukom. Odaberite Digitalnu TV za najbolje TV pakete u BiH i uživajte u vrhunskom televizijskom iskustvu.


Ova ponuda Digitalne TV je neodoljiva i nudi raznolikost, kvalitet i pristupačnost. Bez obzira na vaše potrebe, ovi paketi će zadovoljiti sve vaše želje za TV zabavom.

Kontakt informacije

Posjetite našu FacebookInstagram ili web stranicu i kontaktirajte nas. U par koraka obezbijedit ćete sebi najbolju uslugu i uživati u Digitalna TV paketima i mobilnim tarifama!!! 

Možete nas kontaktirati i putem telefona: 065/751-205 i 062/292-099.

Uživajte uz Digitalnu TV i najbolje TV kanale!