You are currently viewing Najbolji TV paketi u Bosni i Hercegovini

Najbolji TV paketi u Bosni i Hercegovini

Da li ste več čuli da su najbolji TV paketi u Bosni i Hercegovini upravo u ponudi Digitalne TV? Sada možete veoma lako, i to uz 50% popusta tokom cijele godine, uživati u najboljim TV kanalima.

Uživat ćete u najboljoj usluzi s vašom porodicom i prijateljima, i odlično ćete se zabaviti.

Pridružite se mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima uz super popuste i najbolje pakete koje smo pripremili samo za vas a koje ćete koristiti tokom cijele godine uz 50% popusta na sve.

TV paketi Digitalne TV

Digitalna TV nudi tri TV paketa po sjajnim cijenama:

  1. TV paket (podrazumijeva 143 najbolja TV kanala u BiH)
  2. TV+NET paket (podrazumijeva 143 najbolja TV kanala u BiH, Neograničen pristup internetu u m:tel mreži 200 GB podataka po max. brzini do 220Mbs/50Mbs)
  3. TV+NET+MOB paket (podrazumijeva 143 najbolja TV kanala u BiH, Neograničen pristup internetu u m:tel mreži, 200 GB podataka po max. brzini do 220Mbs/50Mbs i 3000 min. prema svim mrežama u BiH, Neograničen SMS prema svim mrežama. Neograničen SMS prema svim mrežama, 5GB u m:tel mobilnoj mreži.)

Uz bilo koji paket dobijate nevjerovatnih 50% na cijenu tokom 12 mjeseci!!!

Svi TV paketi podrazumijevaju više od 140 najboljih TV kanala od kojih ćemo izdvojiti neke:

  • Arena Sport paket
  • Pink Paket
  • NovaBH
  • HRT Paket
  • FOX Paket
  • FACE TV
  • Hayat Paket

Pogodnosti za korisnike

Digitalna TV nudi velike pogodnosti za svoje klijente. Svi korisnici usluga Digitalne TV bez obzira na to koji paket uzeli, ostvaruju popust od 50% na cijenu paketa tokom 12 mjeseci.

Osim toga, tokom korištenja usluga očekuju vas brojne pogodnosti, zanimljive ponude, a sve u cilju što bolje usluge.

Osim toga, naš tim za podršku korisnicima dostupan je u bilo koje doba dana i noći kako bi riješili bilo koji eventualni problem.

Kontakt informacije

Posjetite našu FacebookInstagram ili web stranicu i kontaktirajte nas. U par koraka obezbijedit ćete sebi najbolju uslugu i uživati u Digitalna TV paketima i mobilnim tarifama!!! 

Možete nas kontaktirati i putem telefona: 065/751-205 i 062/292-099.