You are currently viewing Top 5 regionalnih kanala koje možete pratiti na Digitalnoj TV! 

Top 5 regionalnih kanala koje možete pratiti na Digitalnoj TV! 

U ovom članku predstavljamo vam top 5 regionalnih kanala koji se mogu pratiti na digitalnoj televiziji u Bosni i Hercegovini. Ovi kanali su popularni među lokalnim stanovništvom i nude raznolik program za sve uzraste.

N1 – Regionalna informativna televizija

N1 je regionalna televizija koja emitira vijesti i informativne emisije u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj. Ovaj kanal je osnovan 2014. godine i brzo je postao jedan od najgledanijih informativnih kanala u regiji. N1 se fokusira na objektivno i nepristrano izvještavanje o svim važnim događajima u regiji.

Top 5 regionalnih kanala

Federalna TV – Nacionalni javni servis

Federalna TV je nacionalni javni servis u Bosni i Hercegovini. Ovaj kanal emitira razne emisije, uključujući vijesti, sportske programe, kulturu, zabavu i dječje emisije. Federalna TV je poznata po svom informativnom programu koji prati sve najvažnije događaje u zemlji i regiji.

Al Jazeera Balkans – Regionalna informativna televizija

Al Jazeera Balkans je regionalna televizija koja emitira informativne emisije u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji. Ovaj kanal je osnovan 2011. godine i brzo je postao popularan zbog svog objektivnog izvještavanja i zanimljivih emisija. Al Jazeera Balkans emitira i dokumentarne emisije i analize.

Hayat TV – Komercijalna televizija

Hayat TV je komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini koja se fokusira na zabavne i informativne emisije. Ovaj kanal emitira domaće serije, filmove, reality showove, vijesti i sportske programe. Hayat TV je poznata po svom kvalitetnom programu i popularnosti kod šire publike.

OBN – Komercijalna televizija

OBN je komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini koja se fokusira na zabavne i informativne emisije. Ovaj kanal emitira razne emisije, uključujući vijesti, reality showove, kulinarske emisije i sportske programe. OBN je popularan među publikom u Bosni i Hercegovini zbog svog kvalitetnog programa i raznovrsnosti sadržaja.

Top 5 regionalnih kanala

Kontaktirajte nas

Posjetite našu FacebookInstagram ili web stranicu i kontaktirajte nas. U par koraka obezbijedit ćete sebi najbolju uslugu i uživati u Digitalna TV paketima i mobilnim tarifama!!! 

Možete nas kontaktirati i putem telefona: 065/751-205 i 062/292-099, te putem maila prodaja@digitalnatv.ba