You are currently viewing 50% popusta na sve TV pakete!

50% popusta na sve TV pakete!

Digitalna TV je za sve zainteresirane pripremila poseban popust koji traje do kraja 2023. godine! Radi se o 50% popusta na sve TV pakete iz naše ponude u kojima se nalaze najbolji TV kanali u Bosni i Hercegovini.

Uz ovaj neodoljivi popust uživajte u gledanju svojim omiljenih domaćih i stranih serija, filmova, pratite svijet poznatih i eksluzivne vijesti širom svijeta te pratite trendove i dešavanja uz Digitalnu TV. Budite prvi obavješetni o svemu u uživajte u kristalno jasnom pregledu!

Šta nudimo i koje TV pakete možete imati u svom domu?

Ponuda Digitalne TV

Ponuda Digitalne TV je zaista bogata, kako TV i NET paketima, tako i mobilnim tarifama, i to po izuzetno povoljnim cijenama.

TV paketi podrazumijevaju više od 140 najboljih TV kanala od kojih ćemo izdvojiti neke:

  • Arena Sport paket
  • Pink paket
  • NovaBH
  • HRT Paket
  • FOX Paket
  • FACE TV
  • Hayat Paket

Također, nudimo vam i super brzi internet po max. brzini do 220Mbs/50Mbs, uz mogućnost kombinovanja minuta!

TV paketi u okviru Digitalne TV

Digitalna TV nudi tri TV paketa:

  1. TV paket (podrazumijeva 143 najbolja TV kanala u BiH)
  2. TV+NET paket (podrazumijeva 143 najbolja TV kanala u BiH, Neograničen pristup internetu u m:tel mreži 200 GB podataka po max. brzini do 220Mbs/50Mbs)
  3. TV+NET+MOB paket (podrazumijeva 143 najbolja TV kanala u BiH, Neograničen pristup internetu u m:tel mreži, 200 GB podataka po max. brzini do 220Mbs/50Mbs i 3000 min. prema svim mrežama u BiH, Neograničen SMS prema svim mrežama. Neograničen SMS prema svim mrežama, 5GB u m:tel mobilnoj mreži.)

Mogućnost instalacije u bilo kom mjestu

Kada su TV i NET paketi u pitanju, sigurno se prvo pitate; da li je to moguće realizirati u mjestu u kome živim!?

Odmah da odgovorimo na ovo pitanje; MOGUĆE JE!

Uz Digitalnu TV moguće je imati bilo koju uslugu bilo gdje da se nalazite unutar Bosne i Hercegovine. Istok, zapad, sjever, jug, grad, selo, SVEJEDNO JE!

Pogodnosti za korisnike

Digitalna TV nudi velike pogodnosti za svoje klijente. Svi korisnici usluga Digitalne TV bez obzira na to koji paket uzeli, ostvaruju popust od 50% na cijenu paketa tokom 12 mjeseci.

Osim toga, tokom korištenja usluga očekuju vas brojne pogodnosti, zanimljive ponude, a sve u cilju što bolje usluge.

Osim toga, naš tim za podršku korisnicima dostupan je u bilo koje doba dana i noći kako bi riješili bilo koji eventualni problem.

TV+NET paket

Poseban osvrt dajemo TV+NET paketu, kao jednom od najtraženijih paketa iz naše ponude!

Riječ je o paketu koji vam donosi preko 140 najboljih TV kanala u Bosni i Hercegovini, kao i super brzi internet; 200 GB podataka po max. brzini do 220Mbs/50Mbs.

Uz to, dobijate i 50% popusta tokom godinu dana na ovaj paket i plaćat ćete ga mjesečno svega 24,95KM tokom cijele godine!!!

Ukoliko želite postati korisnik TV+NET paketa KONTAKTIRAJTE NAS ODMAH!

Kontakt informacije

Posjetite našu Facebook, Instagram ili web stranicu i kontaktirajte nas. U par koraka obezbijedit ćete sebi najbolju uslugu i uživati u Digitalna TV paketima i mobilnim tarifama!!!

Možete nas kontaktirati i putem telefona: 065/751-205 i 062/292-099.