You are currently viewing Uz TOP tarifu kupite Samsung Galaxy A52s 5G na rate!

Uz TOP tarifu kupite Samsung Galaxy A52s 5G na rate!

Digitalna TV osim fantastične ponude TV paketa, kao i NET i MOBILNE usluge, nudi vam i nevjerovatne pogodnosti kupovine sjajnih mobilnih uređaja u sklopu mobilne tarife na rate! Uz TOP tarifu kupite Samsung Galaxy A52s 5G na rate!

O čemu se radi pročitajte u tekstu koji je pred vama.

Šta nudi Digitalna TV?

Ponuda Digitalne TV je zaista bogata, kako TV i NET paketima, tako i mobilnim tarifama, i to po izuzetno povoljnim cijenama.

TV paketi podrazumijevaju više od 140 najboljih TV kanala od kojih ćemo izdvojiti neke:

 • Arena Sport paket
 • Pink paket
 • NovaBH
 • HRT Paket
 • FOX Paket
 • FACE TV
 • Hayat Paket

Također, nudimo vam i super brzi internet po max. brzini do 220Mbs/50Mbs, uz mogućnost kombinovanja minuta!

Kompletnu ponudu paketa Digitalne TV pogledajte OVDJE.

Mobilne tarife

Mobilne tarife Digitalne TV neće vas ostaviti ravnodušnim. U ponudi se nalazi šest fantastičnih paketa koji će sigurno zadovoljiti vaše zahtjeve.

Mobilne tarife:

 • Start tarifa (120 MINUTA i 120 SMS prema svim mrežama u BIH i 100 SMS prema mrežama u regionu Zapadnog Balkana, te 3GB mobilnog interneta)
 • Plus tarifa (NEOGRANIČENI RAZGOVORI i NEOGRANIČENI SMS prema svim mrežama u BIH i 100 SMS prema mrežama u regionu Zapadnog Balkana, te 5GB mobilnog interneta)
 • Plus net tarifa (120 MINUTA i 120 SMS prema svim mrežama u BIH i 100 SMS prema mrežama u regionu Zapadnog Balkana, te 25GB mobilnog interneta)
 • Top tarifa (NEOGRANIČENI RAZGOVORI i NEOGRANIČENI SMS prema svim mrežama u BIH i 100 SMS prema mrežama u regionu Zapadnog Balkana, te 25GB mobilnog interneta)
 • Max tarifa (NEOGRANIČENI RAZGOVORI i NEOGRANIČENI SMS prema svim mrežama u BIH i 100 SMS prema mrežama u regionu Zapadnog Balkana, te 50GB mobilnog interneta)
 • Premium tarifa (NEOGRANIČENI RAZGOVORI i NEOGRANIČENI SMS prema svim mrežama u BIH i 100 SMS prema mrežama u regionu Zapadnog Balkana, te 100GB mobilnog interneta)

Kompletnu ponudu mobilnih tarifa pogledajte OVDJE.

Samsung Galaxy A52s 5G na rate uz TOP tarifu

Samsung Galaxy A52 pokazao se kao jedan od boljih mobitela na tržištu. Omjer kvalitete i cijene učinio je ovaj uređaj jednim od najtraženijih.

Riječ je o mobilnom uređaju koji dolazi sa Super AMOLED, 120Hz, HDR10+ displejom sa veličinom od 6.5” koji će vas oduševiti.

6GB RAM memorije i 128GB interne memorije sa prostorom za memorijsku karticu odgovorit će na sve izazove.

Tu je i neprikosnovena Li-Po baterija sa 4500 mAh kapaciteta i super brzim punjenjem 25W.

Uređaj posjeduje izuzetnu zadnju Quad kameru (64MP, 12MP, 5MP, 5MP) sa mogućnošću pravljena 4K videa! A selfie kamera je prava stvar; 32MP uz mogućnost snimanja 4K na 30fps.

Naravno ovo su samo neke od glavnih značajki Samsunga A52s 5G!

Ukoliko postanete korisnik TOP tarife Digitalne TV, uz koju dobijate NEOGRANIČENE RAZGOVORE i NEOGRANIČENE SMS poruke prema svim mrežama u BIH i 100 SMS prema mrežama u regionu Zapadnog Balkana, te 25GB mobilnog interneta u m:tel mreži, imate mogućnost kupovine ovog uređaja za samo 21,59KM na 24 mjeseca!!!

Kontaktirajte nas odmah i postanite korisnik TOP tarife i ovog sjajnog mobilnog uređaja!

Posjetite našu FacebookInstagram ili web stranicu i kontaktirajte nas. U par koraka obezbijedit ćete sebi najbolju uslugu i uživati u Digitalna TV paketima i mobilnim tarifama!!! 

Možete nas kontaktirati i putem telefona: 065/751-205 i 062/292-099.