You are currently viewing Najbolji TV kanali za samo 11 KM mjesečno!

Najbolji TV kanali za samo 11 KM mjesečno!

Digitalna TV konstantno unaprijeđuje svoje usluge kako bismo poboljšali zadovoljstvo korisnika i kako bismo im omogućili da svoje pakete kanala i usluga biraju i prilagođavaju potrebama i budžetu. Upravo zbog toga su najbolji TV kanali za samo 11 KM mjesečno u našoj ponudi!

Uz širok spektar kanala i TV sadržaja uključujući i različite žanrove i jezike trudimo se zadovoljiti širok raspon interesa kod svih naših korisnika. Žanrovi kao što su sportski kanali, serije, filmovi, zabava i drugi, tu su kako bi uljepšali i poboljšali iskustvo korisnika.

Također smo se potrudili istražiti tržište i konsultovati se sa korisnicima kako bismo saznali koje kanale žele gledati.

Najbolji TV kanali

Visoka kvaliteta slike i zvuka

Jako nam je važno naglasiti da smo našim korisnicima osigurali visoku kvalitetu slike i zvuka kako bi gledanje TV kanala bilo živopisno. Koristimo naprednu tehnologiju kako bismo osigurali najbolje iskustvo gledanja.

Kristalno jasna slika i realističan zvuk, brzina prijenosa podataka i stabilnost signala samo su neki od mrežnih i tehnoloških prednosti koje nas ističu na tržištu.

Digitalna TV paketi

Digitalna TV nudi tri TV paketa:

  1. TV paket (podrazumijeva 143 najbolja TV kanala u BiH)
  2. TV+NET paket (podrazumijeva 143 najbolja TV kanala u BiH, Neograničen pristup internetu u m:tel mreži 200 GB podataka po max. brzini do 220Mbs/50Mbs)
  3. TV+NET+MOB paket (podrazumijeva 143 najbolja TV kanala u BiH, Neograničen pristup internetu u m:tel mreži, 200 GB podataka po max. brzini do 220Mbs/50Mbs i 3000 min. prema svim mrežama u BiH, Neograničen SMS prema svim mrežama. Neograničen SMS prema svim mrežama, 5GB u m:tel mobilnoj mreži.)

Svi TV paketi podrazumijevaju više od 140 najboljih TV kanala od kojih ćemo izdvojiti neke:

  • Arena Sport paket
  • Pink Paket
  • NovaBH
  • HRT Paket
  • FOX Paket
  • FACE TV
  • Hayat Paket

Više o uslugama TV paketa pogledajte OVDJE.

Najbolji TV kanali

Pogodnosti za korisnike

Digitalna TV nudi velike pogodnosti za svoje klijente. Svi korisnici usluga Digitalne TV bez obzira na to koji paket uzeli, ostvaruju popust od 50% na cijenu paketa tokom 12 mjeseci.

Osim toga, tokom korištenja usluga očekuju vas brojne pogodnosti, zanimljive ponude, a sve u cilju što bolje usluge.

Osim toga, naš tim za podršku korisnicima dostupan je u bilo koje doba dana i noći kako bi riješili bilo koji eventualni problem.

Kontaktirajte nas

Posjetite našu FacebookInstagram ili web stranicu i kontaktirajte nas. U par koraka obezbijedit ćete sebi najbolju uslugu i uživati u Digitalna TV paketima i mobilnim tarifama!!! 

Možete nas kontaktirati i putem telefona: 065/751-205 i 062/292-099, te putem maila prodaja@digitalnatv.ba