You are currently viewing Digitalna TV vaš idealan TV operater

Digitalna TV vaš idealan TV operater

U današnjem digitalnom svetu, izbor pravog TV operatera igra ključnu ulogu u našem svakodnevnom životu, pružajući nam pristup raznolikom sadržaju i komunikaciji s prijateljima i porodicom. Digitalna TV se izdvaja kao pravi izbor s bogatom ponudom tarifa i izvanrednim opcijama koje će zadovoljiti potrebe svakog korisnika.

Evo pregleda nekoliko fantastičnih opcija koje Digitalna TV nudi:

START TARIFA

 • Cijena: 14.00 KM mjesečno
 • Prednosti: Ovaj paket donosi 120 minuta razgovora prema svim mrežama u Bosni i Hercegovini i na Zapadnom Balkanu, 120 SMS poruka prema svim mrežama u BiH i na Zapadnom Balkanu, te 3 GB mobilnog interneta u m:tel mreži i na Zapadnom Balkanu.

NEOGRANIČENI RAZGOVORI

 • Cijena: 25.00 KM mjesečno
 • Prednosti: Ova opcija omogućuje vam neograničene razgovore prema svim mrežama u BiH i na Zapadnom Balkanu, neograničene SMS poruke prema svim mrežama u BiH i 100 SMS poruka prema mrežama na Zapadnom Balkanu, te 5 GB mobilnog interneta u m:tel mreži i na Zapadnom Balkanu.

25 GB INTERNETA

 • Cijena: 25.00 KM mjesečno
 • Prednosti: Ovaj paket uključuje 120 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH i na Zapadnom Balkanu, 120 SMS poruka prema svim mrežama u BiH i na Zapadnom Balkanu, te impresivnih 25 GB mobilnog interneta u m:tel mreži i na Zapadnom Balkanu.

TOP TARIFA

 • Cijena: 45.00 KM mjesečno (36.00 KM uz popust)
 • Prednosti: Ovaj paket donosi neograničene razgovore prema svim mrežama u BiH i na Zapadnom Balkanu, neograničene SMS poruke prema svim mrežama u BiH i 100 SMS poruka prema mrežama na Zapadnom Balkanu, te 25 GB mobilnog interneta u m:tel mreži i na Zapadnom Balkanu. Ovaj paket nudi i poseban popust za korisnike.

MAX TARIFA

 • Cijena: 80.00 KM mjesečno (64.00 KM uz popust)
 • Prednosti: Ova vrhunska tarifa omogućava neograničene razgovore i SMS poruke prema svim mrežama u BiH i na Zapadnom Balkanu, uz 50 GB mobilnog interneta u m:tel mreži i na Zapadnom Balkanu. Dodatni popust čini ovu opciju posebno privlačnom.

PREMIUM TARIFA

 • Cijena: 175.50 KM mjesečno
 • Prednosti: Ova tarifa je za one koji traže apsolutno najbolje. Uključuje neograničene razgovore i SMS poruke prema svim mrežama u BiH i na Zapadnom Balkanu, te ogromnih 100 GB mobilnog interneta u m:tel mreži i na Zapadnom Balkanu.

Uveži više i uštedi više

 • Ušteda: Digitalna TV nudi posebne pakete za TV + NET i TV + NET + MOB kombinacije, gdje možete uštedjeti i do 50%. To znači da možete kombinirati svoje usluge i dobiti najbolju vrijednost za svoj novac.

Digitalna TV se izdvaja ne samo po impresivnoj ponudi tarifa, već i po svojoj pouzdanosti i kvaliteti usluge. Nudi različite opcije koje će zadovoljiti potrebe svih korisnika, od onih koji traže povoljne razgovore i SMS poruke do onih koji žele neograničen pristup internetu i najbolje televizijske programe.

Ključna prednost Digitalne TV je što omogućava korisnicima prilagoditi svoj paket svojim potrebama i budžetu, čime se osigurava da svako može pronaći idealnu opciju za sebe. Neovisno o tome jeste li privrženi razgovorima, porukama, internetu ili sve troje, Digitalna TV ima nešto za svakoga.

Kupci bi trebali odabrati Digitalnu TV zbog njene široke ponude, konkurentnih cijena i izvanrednih pogodnosti koje pruža. Bez obzira na vaše potrebe i preferencije, Digitalna TV će vam omogućiti da uživate u svim prednostima modernih telekomunikacija.

Tu za vas 24/7

Digitalna Televizija TM je vlasništvo IL Solutions doo Tuzla – ovlašteni posrednik za prodaju kompanije MTEL AD Banja Luka.

Sjedište: Mehmedalije Maka Dizdara B6/3 Tuzla

ID: 4210385470001

KONTAKTIRAJ NAS