Ekspresno plaćanje & održavanje računa

Digitalna TV danas predstavlja neizostavan dio modernog načina života a mi smo za vas stvorili i mogućnost ekspresnog plaćanja i vrlo lako održavanje računa za Digitalnu TV.

Ekspresno plaćanje je moguće zahvaljujući online platformama koje su dostupne korisnicima u svakom trenutku. Korisnici mogu pristupiti svojim računima preko interneta i obaviti plaćanje jednim klikom. Ova opcija je posebno korisna za one koji ne žele gubiti vrijeme na odlazak u banku ili postu, kao i za one koji žele izbjeći kašnjenja u plaćanju računa.

Održavanje računa za digitalnu TV također je vrlo lako. Korisnici mogu pristupiti svojim računima preko interneta i vidjeti sve informacije o pretplati, uključujući i detalje o paketima koje su odabrali, datumu isteka pretplate, kao i sve dosadašnje transakcije.

Stoga, ako ste korisnik Digitalne TV, ne ustručavajte se iskoristiti ove opcije i uštedite si vrijeme i živce.

Ko je Digitalna TV?

Motiviran stručni kadar inspirisan promjenom, a vođen samo jednom vizijom ; Da svaka kuća ili stan u BiH ima internet i TV, ma gdje god to bilo. U direktnoj saradnji sa mtel BiH.

Digitalna TV je najbolji izbor za vaše televizijske potrebe u Bosni i Hercegovini. Naša ponuda uključuje širok spektar kanala visoke kvalitete i raznolikog sadržaja, kao i fleksibilne pakete koji odgovaraju vašim potrebama. Također, nudimo vrhunsku tehničku podršku i inovativne značajke poput personaliziranih preporuka sadržaja. Izaberite Digitalnu TV i uživajte u najboljoj televizijskoj usluzi u Bosni i Hercegovini.

digitalna tv
digitalna tv

Nisi siguran koji je najbolji paket za tebe?

Kada se odlučujete za najbolji paket na Digitalnoj TV, važno je razmotriti svoje potrebe i preferencije. Prvo, razmislite o vrsti sadržaja koji želite gledati, kao što su filmovi, sportski programi ili dokumentarci. Odaberite paket koji najbolje odgovara vašim potrebama a ako i dalje imate nedoumice, naša korisnička podrška uvijek je spremna pomoći i pružiti savjete kako odabrati najbolji paket za vas. 

Tu za vas 24/7.

Digitalna Televizija je brend vlasništvo IL Solutions doo Tuzla - ovlašteni posrednik za prodaju usluga kompanije M:TEL
Sjedište: Mehmedalije Maka Dizdara B6/3 Tuzla
ID: 4210385470001

digitalna tv